Rólunk

1970-ben végeztem el a Vámos Ilona Szakmunkásképzőt férfiszabóként. Még ebben az évben helyezkedtem el a Magyar Filmgyártó Vállalatnál öltöztetőként. Itt tanultam meg a kreativitást és az anyagok tiszteletét, közben a Lajos utcai ruhaipari technikumot végeztem.

A filmgyárból 1974-ben a Magyar Televízióhoz szerződtem ahol a ruhás részlegnél, tevékenykedtem.  Rengeteg filmben és tévéjátékban működtem közre ruhakivitelezőként.

1980-ban önállósítottam magam és megnyitottam szabóságomat, ahol, öltönyök, frakkok, szmokingok, nadrágok méretre való készítésével valamint igény szerinti átalakítással és javítással foglalkoztam és foglalkozom immár 30 éve a lakosság legnagyobb megelégedésére.

2000-ben bővítettem szabóságomat minőségi készáru forgalmazásával, többek között öltönyök, szmokingok, frakkok, díszmellények és Bocskai ruhák kevertszálú illetve 100% gyapjúanyagból normál, telt, nyújtott és extra méretállásban, sőt egyedi méretben is, lehetőség van egyedi ruházat készítésére és előre megbeszélt időpontban méretvételre.

Bejelentkezés akár telefonon akár e-mail-en keresztül történhet. 

Munkámat rugalmasság, alacsony árak, magas minőség, rövid határidő jellemzi.
 

Ezúton értesítem minden kedves Ügyfelemet, hogy üzletem elköltözött!

Érmezei Szabóság új címe: 1212 Budapest, Kossuth Lajos u. 142.

Szeretettel várom régi és új megrendelőimet!
 

Érmezei Szabóság     1212 Budapest, Kossuth Lajos u. 142.      06 30 341 7929